четвер, 6 квітня 2017 р.

Акція "Посади своє дерево"



В Іванчицькій ЗОШ І-ІІст була проведена акція «Посади своє дерево». В рамках акції були посаджені берези, горобина, калина, яблуньки та груші. Учасниками цієї події стали всі учні школи та вчителі.
      З великим ентузіазмом діти і дорослі взялися до справи. Старанно викопувались ямки, розпушувалася земля,  поливались саджанці. Кожен клас саджав деревця по-своєму: хтось сипав у ямки попіл, хтось – зерно на щастя, хтось – копійки для хорошого врожаю. Кожен хотів щось зробити: взяти до рук лопату, полити водою або хоч просто потримати саджанець чи розрівняти земельку навколо деревця..
       Кожен клас буде доглядати свої саджанці, поливати і берегти їх. Вже сьогодні діти мріють, як через двадцять чи тридцять років вони прийдуть до школи на зустріч випускників, скуштують яблучок із «свого» деревця і згадають сьогоднішній день, коли вони, ще зовсім діти, садили маленькі деревця.
      Хай же росте і квітне шкільний сад, нехай вкривається садами наша ненька-Україна, хай щасливими зростають наші діти під мирним українським небом!




Немає коментарів:

Дописати коментар