субота, 3 червня 2017 р.

Перший урок – перші знання



Тема першого уроку в 2017-2018 навчальному році завжди підбирається з особливою увагою. Завдяки їй учнів можна настроїти на потрібний лад і направити їх у вірному руслі. Останні роки для першого уроку обирають найбільш важливі теми в житті народу. Адже учень має знати сучасну історію, яка твориться на його очах, а також вивчати минуле. Лише знаючи цей матеріал, дитина стане в майбутньому повноправним членом суспільства і зможе впливати на творення майбутнього.
У житті кожного покоління і кожного народу є події, які назавжди лишаються в історії, впливають на свідомість людей, а також визначну роль відіграють у місці і ролі багатьох цивілізацій. Українці завжди славилися своїм прагненням свободи, стремлінням щасливо і безбідно жити. Через це навколо України проходило багато подій, які мали вплив не лише на українців.
Аналізуючи минуле і застосовуючи його у сучасності, можна відзначити, що перший урок в 2017-2018 навчальному році повинен бути спрямований на виховання гуманістів і справжніх патріотів. Найважливіша мета у виховному процесі полягає у вихованні всебічно розвиненої людини, як фізично, так і морально, з високим рівнем інтелекту та прагненням до пізнання нового.
В початковій школі потрібно звернути увагу не лише на досягнення відомих українців, але й на родинне виховання, яке є фундаментом цінностей людини. Дати можливість першокласникам відчути себе частиною дружної шкільної родини. Адже перший урок – своєрідний поштовх до подальшої зацікавленості і діяльності майбутнього члена суспільства. Зародити в юних серцях прагнення зберегти та примножити культурну спадщину предків

Немає коментарів:

Дописати коментар