понеділок, 19 лютого 2018 р.

«Учитель року – 2018»
Учитель –професія унікальна. Подібної у світі просто немає. Педагог своїм серцем і розумом формує завтрашній день, людину. Адже буквально все твориться за звичайною учнівською партою. Учительська доля барвистіша, ніж саме життя. Є в ній усе: сльози радості й гіркота невдач, найвищі злети духу – аж до запаморочення від висоти - і сірий туман буденності, свіжий рожевий вітер змін і тягуче відчуття застою.
Всеукраїнський конкурс «Учитель року» - це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху.
У цьому навчальному році всеукраїнський конкурс проводиться за номінаціями: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізична культура», «Фізика».
У фіналі районного конкурсу «Учитель року – 2018» взяли участь та здобули перемогу (І та ІІ місця) двоє педагогів нашої Іванчицької ЗОШ І-ІІст.
Перемогу в номінації «Фізична культура» (І місце) здобув вчитель фізичної культури Масюк Віктор Іванович.
Номінацію «Українська мова та література» представляла учитель української мови та літератури – Бабич Оксана Афанасіївна (ІІ місце),
Конкурсанти пройшли ряд випробувань: тестування з фахової майстерності, педагогіки та психології, виконання практичних робіт, проведення методичних практикумів та уроків, презентація навчальних проектів.
Конкурс професійної майстерності – це один з етапів вияву професійного росту вчителя. Участь у конкурсі «Учитель року» є можливістю заявити про себе як про креативну, фахово компетентну, творчу особистість. Конкурс дає можливість розкрити професійні здібності і напрацювання, поділитись власним досвідом з колегами, взяти щось найцінніше для подальшого зростання.
Вітаємо наших креативних педагогів та бажаємо подальших професійних успіхів та руху вперед!

Немає коментарів:

Дописати коментар