неділя, 9 грудня 2018 р.

Інтегрований урок


Як один із напрямків методичного оновлення уроків у початкових класах використовують проведення на їх основі інтеграції навчального матеріалу з кількох предметів, об’єднаних навколо однієї теми.
Цей підхід сприяє інформаційному збагаченню сприймання, мислення і почуттів учнів завдяки залученню цікавого матеріалу, що дає змогу з різних сторін пізнати якесь явище, поняття, досягнути цілісності знань, розкрити творчі здібності.
5 грудня 2018 року у школі проведено відкритий урок з природознавства та літературного читання у 2 класі вчителем початкових класів Демчук Тетяною Миколаївною на тему : "Птахи взимку – перелітні та осілі . Англійська народна казка «Сорочаче гніздо ".
Діти із задоволенням поринули у цікавий та захоплюючий світ природи, використовуючи також заняття з літературного читання. Працювали в парах, групах, індивідуально. Всі учасники освітнього процесу отримали масу задоволення, нових знань та умінь.​ Урок пройшов з використанням ІКТ – супроводу та на високому методичному рівні 


Немає коментарів:

Дописати коментар