вівторок, 5 грудня 2017 р.

Гринвіч 2017

«Гринвіч» - це щось більше,ніж просто конкурс!
«Гринвіч» - дуже цікавий і такий незвичайний конкурс! Хоч він проводився тільки вперший раз, проте дав школярам багато приємних вражень, надзвичайно цікавої і пізнавальної інформації.
Цікаво, що на «Гринвічі» перевіряєш не лише свої знання з англійської, а й загальну обізнаність, ерудованість, інтелект. Ти ніби переносишся до Великої Британії, гуляєш по Лондону, оглядаєш чудові стародавні замки, галереї, відвідуєш музеї, знамениті університети, в яких так би хотілось навчатися… І ось вже проходиш понад неперевершеним Букінгемом, спостерігаєш за зміною караулу. Конкурс, ніби маленька подорож до Об’єднаного королівства, з його неповторними традиціями, королівською вишуканістю, давньою і романтичною історією, смачною кухнею, а найголовніше - щирими і безпосередніми жителями, які завжди раді допомогти… І я впевнена, що у багатьох школярів з’явилося переконливе бажання колись таки обов’язково побувати у цій чудовій країні!
Ми раді, що в Україні з’явився такий конкурс. Сподіваюсь, що вдосконалюючись з кожним роком, «Гринвіч» стане першим міцним містком не лише обміну традиціями, інтелектуальним пізнанням, а й дружби, між Україною і Великою Британією.
Гринвіч


Немає коментарів:

Дописати коментар